tiistai 15. tammikuuta 2013

Käpytie.

Siitä on paljon aikaa kun oon viimeks kirjotellu. Mitään suuria muutoksia mun elämässäni ei oo tapahtunu, eipä niitä pieniäkään liiemmin.
Rauhaniemessä elämä on rauhaisaa ja mautonta, kun ruoka on koko ajan samaa.

Jotain uutta oon kuitenkin kokenut, meinaan valmista lättytaikinaa. Kyseinen Vuohelan Herkku -tuote oli kyllä suuri positiivinen yllätys, ainakin noin koostumukseltaan. Paketti sisältää kaksi pussia, ja pussiin lisätään muistaakseni muutama desi maitoa tai vettä. Taikinan koostumus on silkkisen pehmeä ja oikealla voilla paistettuna lätyistä tulee mahtavia pitsireunasia unelmia. Yhdestä pussista saatiin 8-10 lättyä, mikä riitti muutamalle hengelle hyvin.
Hinnasta ei ole tietoa, koska kaverin äite ne oli ostanut. En kuitenkaan usko että mistään kovin halvasta tuotteesta on kyse.
Nämä lätyt sopii sitten kaikenlaiselle allergiavammaselle, nimittäin lista
  • Gluteeniton
  • Laktoositon
  • Maidoton
  • Soijaton
  • Kanamunaton
  • Ei lisättyä hiivaa
on melkoisen kattava. Että jos rahaa on, taikka suunta vaikka eräjormailun ihmeelliseen maailmaan ja lätynpaisto on must -juttu, SUOSITTELEN!
Kiitokset siis vielä Hennalle lättybileistä :'DD

4 kommenttia:

 1. toi oli k-marketissa tänään joku 2.6e:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh my, se on - vaikkakin todellisuudessa hemmetin kallis - paljon halvempi kun kuvittelin :'DD Pitää ostaa että voidaan lätty-vohveli-pannari-kesteillä!

   Poista
 2. joo, ei tavallinen lettujauhe oo kauheesti halvempi:)) ja jos ostaa jauhot 5e, kananmunat 1-2e ym niin kyllähän toi halvemmaks tulee:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että jauhot 1kg + kananmunat 12kpl = Taikinaa muutama litra, mikä tarkottaa useeta kymmentä lättyä. Joten kyllä siis taikinan teko itse on huomattavasti halvempaa.

   Poista

asiantuntijalausunto