lauantai 19. huhtikuuta 2014

Kaarikatu.

Nyt vähän hävettää.
Oon antanut tän blogin vaan kuolla, vaikka se ei ole millään tavalla ollut tarkoitus. Ylioppilaskirjotukset ja pääsykokeisiin lukeminen, muutto ja muu on vaan syönyt kaiken ajan.

Lihaton lokakuu suju Rauhaniemessä mallikkaasti ja nyt Armonkalliolla asuttaessa lihapitoisuus myös tuon toisen osapuolen ruokavaliossa on vähän vähentynyt. Oon saanut sen syömään parsakaalia, jota se oikeasti inhoaa. Syödään pinaattia paljon, parsakaali-kukkakaali-aurajuusto-gratiini on yhä mun lempparia (Hessuhan ei homejuustoihin koske pitkällä tikullakaan..) ja nyt juur oon keksiny aivan uuden suosikin; punajuurta ja sipulia pannulla ja siihen sekaan vähän kermaa ja aurajuustoo + pasta, ihanaa herkkua.


Tän kevään uus lemppari on Ikean lakkahillo. Oon aivan älytön lakkojenrakastaja, voisin elää lakalla - jos se ei olis niin tuhottoman kallista. Sittempä törmäsin tähän Ikean lakkahilloon. Okei, on myönnettävä, ettei se ole mitään verrattuna pohjolan oikeeseen lakkaan, mutta kyllä se nyt Pirkka leipäjuuston tai lättyjen ja vanilijajäätelön kanssa maistuu vaan niin hyvältä. Ikean hillot on kaikki osottautuneet hyviksi, vaikkakin tosi makeiksi, puolukkahillookin voi laittaa mansikkahillon sijaan, kun se on niin makeaa.


Edessä on urakka. Lähen Parolan panssariprikaatiin heinäkuussa 2015 ja gluteeniton /laktoositon ruokavalio varmasti tuottaa pieniä ja suuria ongelmia intissä. Oon kuitenkin valmis kohtaamaan ne, enkä malttais odottaa! Nyt on käynnistyny vuoden kuntokuuri.
Yritänkin siis leipoa gluteenittomia sämpylöitä, mutta mulla on yksi suuri ongelma: en tykkää hiivasta. Tarvitsisin siis hiivattomien sämpylöiden reseptin.

Nauttikaa mämmistä, minä syön pashaa! (Eli hyvää pääsiäistä, sikäli kun sitä vielä pari päivää on jäljellä.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

asiantuntijalausunto