perjantai 3. helmikuuta 2012

Mannerheimintie.

Muutama päivä sitä on sitten "karpattu". Tai no miksi nuo "-merkit... Jaa. Ei musta tunnu että karppaisin, vaan pikemminkin tahalteni yritän raiskata kehoani. Nimittäin jatkuva kylmyys ja väsymys ei ole mun alaani, paitsi näinä päivinä. Eilen istuin Teron sohvalla toppatakki päällä ja viltti kiedottuna ympärilleni. Sellasta.
Samalla kuitenkin tuntuu jotenkin kevyemmältä olo. Tai sitten mä vaan haluaisin sen tuntuvan ja siks kuvittelen niin. Jotain hyvää kuitenkin, löysin aivan huippuherkun (kun yritän keksiä jotain hyvää syötävää) ja tässä se tulee. Saattaa kuullostaa kummalta, mutta suosittelen kokeilemaan: Raejuustoa ja pakastemansikoita - sulatettuna toki. Se on oikeesti mielettömän hyvää, varsinkin jos mansikat on lämpimiä, eikä niistä taikka raejuustosta tuu paljoa mehua mukaan. Ja niin, mansikoita pitäs olla tasaverran suhteessa raejuustoon, eli 50/50.
Onneksi maha saa tän viikonlopun levätä, koska lähen Ilkkoon isosleirille apuopeks, enkä ole sinne ilmottanut mistään muusta erityisruokavaliosta kuin gluteeniton/laktoositon ruokavalio, joka ei sisällä punasta lihaa. Joten näillä mennään.

Ps. Rakastakaa pakkasta.

2 kommenttia:

  1. Aivan mahti herkkua on toi raejuusto ja mansikka setti. Samoin on raejuusto ja ananas. (y)

    VastaaPoista
  2. on aivan hullun hyvää ananaksenkin kanssa

    VastaaPoista

asiantuntijalausunto